• -15,00 lei
MEVIZIO - capsule impotriva aparitiei...

MEVIZIO - capsule impotriva aparitiei cataractei - 30 cps

PrimePharma
Produs in stoc
70,00 lei 85,00 lei -15,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

 

 

Din cauza lipsei cartonului capsulele Mevizio sunt acum ambalate in flacoane de sticla!!

 

 

MEVIZIO este un supliment nutritiv, cu un puternic efect antioxidant datorită formulei complexe, contribuind la scăderea riscului de apariție a cataractei și a degenerescenței maculare. Componentele acestuia ajută și la scăderea riscului cardiovascular, reglarea tensiunii arteriale și a glicemiei.

Ingrediente/comprimat: 350 mg extract de Poligonum cuspidatum cu un conținut de minimum 10% resveratrol (pe suport de maltodextrină), 75 mg extract uscat 45-50:1 din rădăcină de turmeric (Curcuma longa) standardizat în minimum 95% curcuminoide totale, 75 mg extract uscat din fructe de ananas (Ananas comosus) standardizat în bromelaină cu o activitate enzimatică echivalent la minimum 3000 GDU/g (Gelatin Digesting Units), agent de încărcare: celuloză microcristalină 102, 60 mg acetat de DL-alfa-tocoferil 50% (echivalent la 27,4 mg vitamina E), pe suport de amidon de porumb, dioxid de siliciu, agent de întărire: povidonă K30, 50 mg extract din flori de gălbenele (Tagetes erecta) cu un conținut de minimum 10% esteri de luteină și zeaxantină, pe suport de gelatină, zaharoză, ulei de palmier, palmitat de ascorbil, extract bogat în tocoferil, dioxid de siliciu (echivalent la 2,57 mg luteină liberă și 0,13 mg zeaxantină liberă), 50 mg pulbere de mezo-zeaxantină pe suport de maltodextrină cu un conținut de minimum 10% (echivalent la 5 mg mezo-zeaxantină), 50 mg acid alfa-lipoic, 50 mg acid ascorbic (vitamina C), agent de afânare: croscarmeloză sodică, 33,30 mg gluconat de zinc (echivalent la 5 mg zinc), 10 mg extract din flori de gălbenele (Tagetes erecta) cu un conținut de 10% zeaxantină, pe suport de maltodextrină (echivalent la 1 mg zeaxantină), 3,33 mg gluconat de cupru (echivalent la 0,5 mg cupru), 2,50 mg extract uscat 50-60:1 din fructe de piper negru (Piper nigrum), standardizat în minimum 95% piperine, agent antiaglomerant: stearat de magneziu.

Utilizare:

Adolescenți cu vârsta de peste 14 ani și adulți: câte 1 comprimat de 2 ori pe zi după mesele principale.

Precauții: Persoanele cu alergie la oricare dintre componentele produsului nu trebuie să utilizeze acest produs.


Femeile însărcinate sau care alăptează, precum și persoanele care urmează chimioterapie trebuie să consulte medicul înainte de administrare. Persoanele care urmează un tratament cu anticoagulante trebuie să folosească cu precauție acest produs. Produsul este contraindicat persoanelor cu obstrucții ale căilor biliare.

 

Atenționări: Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.


A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
 

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.
 

A se consuma, de preferință, înainte de data expirării indicată pe ambalaj.
 

Nu aruncați niciun supliment alimentar pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebați farmacistul cum să aruncați suplimente.

 

Condiții de păstrare: A se păstra la temperaturi sub 25oC, în ambalajul original.

Mod de prezentare: Cutie cu 2 blistere a câte 15 comprimate.

PHARMA-15627-MEV30L
No reviews

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.