• -168,00 lei
Ayur Read Pro - ochelari pentru imbunatatirea...

Ayur Read Pro - ochelari pentru imbunatatirea vederii ARP1L

PrimePharma
Produs in stoc
167,00 lei 335,00 lei -168,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Ayurveda este compusa din diferite diete, solutii si reguli, conform carora traiesc acesti bastinasi. Multumita acesteia, acestia nu sufera de diferite tipuri de afectiuni si probleme de sanatate, iar media varstei lor depaseste 95 ani!

Impreuna cu trecerea anilor si necesitatile care apar pentru imbunatatirea starii noastre de spirit, cercetatorii legati de zona stiintelor oftalmologice, au strans din medicina ayurvedica cele mai eficiente solutii pentru lupta cu ambliopia.

In acest mod au aparut ochelarii aiurvedici Ayur Read Pro, care in locul lentilelor obisnuite de sticla detin in rame acoperiri negre cu nenumarate orificii cu o circumferinta mica.

Beneficii:

- metoda sigura si non – invaziva

- eficacitate confirmata

- pentru orice varsta

PHARMA-15142-ARP1L
No reviews

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.