GENUNCHIERA SPORT MINUT S 2BUC/CUT
GENUNCHIERA SPORT MINUT S 2BUC/CUT
GENUNCHIERA SPORT MINUT S 2BUC/CUT
GENUNCHIERA SPORT MINUT S 2BUC/CUT

GENUNCHIERA SPORT MINUT S 2BUC/CUT

Minut
Produs in stoc
24,35 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Genunchierele elastice sunt utilizate fie pentru a obtine o compresie sustinuta si prelungita in caz de hidrartroza (acumulare de lichid seros in cavitatea articulara) cronica, fie pentru a intari articulatia al carei aparat muscular este deficient._x000D_ _x000D_ - 2 buc / cutie_x000D_ _x000D_ _x000D_ Compozitie:_x000D_ 80% spandex_x000D_ 20% elastic_x000D_ _x000D_ _x000D_ Instructiuni de spalare: Spalare manuala cu apa rece, uscare in aer liber. _x000D_ _x000D_ A se pastra la loc uscat._x000D_ _x000D_ Indicatii: - lovituri, entorse si contuzii, traumatisme provocate in timpul practicarii sporturilor, leziuni ale tendoanelor la acest nivel, hidrartroza, dupa indepartarea aparatului gipsat, dureri acute si cronice determinate de boli degenerative (artrita, osteoartrita), stari post-traumatice si post-operatorii pentru sustinerea ligamentelor articulatiilor, dureri provocate de frig.
OND-D81FPHBBM
No reviews

14 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.