Vom Pullach Of - spray regenerant cu extract de...

Vom Pullach Of - spray regenerant cu extract de melc - 100 ml

Vom Pullach Hof
Produs in stoc
19,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Spray-ul  cu extract de melc armonizeaza si hraneste pielea, hidrateaza optim si regleaza procesele de aparare, facand-o mai ferma si flexibila in acelasi timp. Extractul din secretia de melc, polyhelixanul prezinta o actiune complexa asupra epidermei umane. Protejeaza si promoveaza functia naturala a pielii, este excelent adecvata pentru pielea uscata si stresata datorita proprietatilor sale diverse, mucusul de melci cu proprietatile sale regeneratoare asigura conservarea elasticitatii pielii. Atentie! Acest produs nu este un medicament! Exclusiv pentru utilizare externa. Evitati contactul cu ochii, rani deschise si mucoase. Nu este recomandata utilizarea pentru sugari si copii sub 12 ani. 100 ml

DISCLAIMER: Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. Parfumerie Sangado nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita a vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. Parfumerie Sangado nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. Parfumerie Sangado nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata are un caracter informativ.

PHARMA-16388-VPO100L
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

14 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.