Osteodenx - capsule pentru formarea tesutului...

Osteodenx - capsule pentru formarea tesutului osos - 30 cps OSC30L

PrimePharma
Produs in stoc
240,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Beneficii:

- ajută formarea țesutului osos sănătos

- susține densitatea minerală osoasă sănătoasă

- protejează, lubrifiază și amortizează articulațiile

- menține flexibilitatea și mobilitatea articulațiilor

- reduce stresul oxidativ celular

- imbunătățește absorbția nutrienților in oase și articulații

Syno-PORTIN®, componenta bio-activă de bază a OsteoDenx®, este un complex multi-funcțional protejat de brevete, ce conține tehnologia R-ELF, o tehnologie inovatoare, dovedită clinic. Aceată formulă de bio-realimentare conține un amestec sinergic de Lactoferină îmbogățită cu Ribonuclează (R-ELF), peptide de colagen, vitamine specifice osoase (D3, K1 și folat), minerale (cupru, magneziu și seleniu), Boswellia și Resveratrol, pentru a oferi un suport osteo-articular avansat.

Lactoferina (LF) și ribonucleaza (RNase) co-există în lapte și alte fluide biologice și sunt molecule de reglare esențiale în diferite căi fiziologice. Din perspectiva metabolismului osos, ambele proteine generează efecte în mod individual, ca agenți anabolici (formare de os și cartilaj) și ca agenți anti-resorbție în timpul procesului de îmbătrânire, bolilor și proceselor de recuperare.

Mod de utilizare:


Consumați zilnic 1 (una) capsulă pe cale orală cu sau fără alimente, de preferință la ora de culcare. In prima lună de utilizare se poate administra o doză dublă, respectiv 2 capsule/zi.
 

Condiții de depozitare:

- a nu se expune la căldură excesivă, umiditate sau lumina directă a soarelui.

- a se păstra la temperatura camerei, la loc uscat și rece, în ambalajul origina

Atenționări:

Dacă sunteți alergic la oricare dintre ingrediente, dacă sunteți gravidă sau alăptați consultați un medic înainte de a lua acest supliment sau orice alt supliment alimentar.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

PHARMA-15424-OSC30L
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.