STRUGUREL CU ALOE VERA 4GR

STRUGUREL CU ALOE VERA 4GR

Tis Farmaceutic
Produs in stoc
13,27 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Descriere generalaHidratant, emolient si protector; recomandat pentru ingrijirea buzelor uscate, crapate si afectate de factorii externi (radiatii UV, caldura / frig excesiv, vant).Datorita extractelor naturale din compozitie (Aloe vera, coada soricelului, vita de vie, merisor si lemn dulce), produsulare actiune puternic hidratanta si tonica asupra buzelor.Dupa aplicare, nu lasa senzatie de gras, are aroma placuta, caracteristica extractelor din plante si gust usor dulce.Nu contine coloranti si conservanti sintetici!Principii active:extracte si extracte uleioase din plante (Aloe vera, coada soricelului, vita de vie, merisor si lemn dulce, samburi de struguri, morcov), unt de cacao, ceara de albine, ulei de ricin.Prezentare: etu x 4gPrezentare:4 gr..
OND-DY62SNBBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.