BALSAM BUZE CU UNT DE SHEA 10ML

BALSAM BUZE CU UNT DE SHEA 10ML

Apidava Cosmetic Line
Produs in stoc
24,74 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Balsam de buze Apidava cu ceara si miere de albine, 10 ml 

 

 

Efect: tratament buze uscate.

Balsamul de buze pe baza de ceara de albine si miere, contine acum si Unt de shea – hidratant intens pentru buzele uscate si crapate. Are proprietati cicatrizante, iar datorita untului de shea din compozitie actioneaza ca factor de protectie UV, fiind ideal pentru perioadele de iarna.

Este ideal de folosit ca si tratament impotriva semnelor premature de imbatranire a buzelor, aplicat seara inainte de culcare.

  • Formula fara parabeni.
  • fara propylen glycol.
  • fara ulei mineral.
  • fara coloranti.

Ingredientele conform INCI:

olus oil, Bis-Duglyceryl Polyacyladipate-2, helianthus annuus seed oil, vitis vinifera seed oil, simmondsia chinensis seed wax, olea europaea husk oil, tocopherol acetate, daucus carota oil, beeswax, shea butter, mel, ethylhexylglycerin, parfume, beta carotene.

OND-DPXZF0MBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.