Babystart Fertil Man - vitamine

Babystart Fertil Man - vitamine

Babystart
Produs in stoc
71,88 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Acesta este un supliment alimentar pe baza de plante/ vitamine/ minerale/ aminoacizi/ antioxidanti creat pentru a va ajuta atunci cand va propuneti sa concepeti un copil.

Ingredientele sunt Riboflavina/ acid Nicotinic/ Piridoxina hidroclorid/ acid Ascorbic/ acetat Tocoferil/ acid Pteroil monoglutamic/ Cianocobalamina/ Philochinona/ sulfat feros/ Selenat de Sodiu/ oxid de Magneziu/ oxid de Zinc/ L-Arginina/ L-Taurine/ stearat de Magneziu. 

Cu Babystart ® FertilMan ™ nu mai trebuie sa cumparati combinatii complicate și costisitoare de vitamine si minerale - doar 1 capsula pe zi asigura un nivel sigur de substante nutritive esentiale pentru barbati.

Studiile arata ca suplimentarea cu anti-oxidant/ Glutathion/ in special/ poate imbunatatii calitatea spermei/ si/ eventual/ poate creste sansele de conceptie. Exista dovezi puternice clinice care arata ca barbatii diagnosticati cu infertilitate au un nivel ridicat de stres oxidativ/ care poate afecta calitatea spermei lor. Dovezi anterioare au aratat/ de asemenea/ ca stresul oxidativ poate reduce durata unui spermatozoid de viata/ mobilitatea ei si capacitatea sa de a penetra celula ou.

Terapiile nutritionale si antioxidantii/ care s-au dovedit a fi benefice in tratarea infertilitatii masculine si imbunatatirea numarului de spermatozoizi/ a morfologiei spermei si a motilitatii acesteia includ urmatoarele:

L-Arginina/ zinc/ seleniu/ vitamina B/ vitamina C/ vitamina E/ glutathion/ Coenzima Q10 si acid folic.

Toate acestea sunt incluse in formula Suplimentul FertilMan ® babystart ™.

 
Informatii Nutritionale Cantitate pe capsula (o capsula pe zi) % Cantitate zilnica recomandata Beneficii ale fertilitatii Beneficii ale sanatatatii in general
L-Arginina 250mg ----- da da
         
Magnesiu 51mg 17 da da
Vitamina C 80mg 100 da da
Vitamina E 20mg 167 da da
L-Taurine 50mg ----- da da
Fier 15mg 107 da  
Zinc 20mg 200 da da
Niacin (Vitamina B3) 15mg 94 da  
Vitamina B6 10mg 714 da da
Seleniu 50ug 91 da da
Vitamina D3 10ug 200 da  
Co-Enzyme Q10 5mg ---- da  
L-Glutathione 5mg ---- da  
Riboflavin (Vitamina B2) 2mg 143 da  
Acid Folic 400ug 200 da da
Vitamina B12 6ug 240 da  
Ug = micrograme Mg = milligrame Energie/ proteine/ grasimi si carbohidrati     
 
PHARMA-11717-10005
No reviews

15 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.