BISCUITI DIGESTIVI CHIPSURI CIOC.&AFINE 270GR

BISCUITI DIGESTIVI CHIPSURI CIOC.&AFINE 270GR

Gullon
Produs in stoc
30,10 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Biscuiti digestivi cu chipsuri de ciocolata&afine, 270g, Gullon

Ingrediente:

Ingrediente: Cereale 56% (fulgi de ovaz, faina de grau, fulgi de secara intregi, faina de grau integral), ulei vegetal (ulei de floarea-soarelui cu continut ridicat de oleic) 13%, zahar, chipsuri de ciocolata 10% (zahar, cacao, unt de cacao, emulsifiant (lecitina de soia) )), fibre vegetale, pudra de cacao, afine uscate amestec 2% (zahar, sirop de glucoza, afine, agent de ingrosare (alginat de sodiu)), agenti crescatori (hidrogen carbonat de sodiu, difosfat disodic, hidrogen carbonat de amoniu), sare, aroma naturala, emulsifiant (lecitina de soia).

OND-DH8H2DMBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.