PERLE MIERE+PORTOCALE+LAMAIE 100GR

PERLE MIERE+PORTOCALE+LAMAIE 100GR

Apicola Costache
Produs in stoc
18,93 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Descriere perle cu miere, portocale si lamaie Perlele cu miere , portocale si lamaie sunt adevarate delicatese, gustul si aroma lor fiind foarte apreciate; sunt recomandate in cazul tusei si a racelilor. Ingrediente perle cu miere si portocale: zahar, sirop de glucoza, miere 5%, arome naturale, agent de colorare: extract paprika, acid citric. Ingrediente perle cu miere si lamaie: zahar, sirop de glucoza, miere 5%, arome naturale, agent de colorare: curcumina, acid citric. Valori nutritionale medii/100g produs: valoare energetica 1655 KJ/389 kcal, grasimi<0.5g, din care acizi grasi saturati<0.5g, glucide 97g din care zaharuri 79g, proteine<0.5g, sare<0.01g.
OND-DPNH6XMBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.