ULEI ESENTIAL DE EUCALIPT 10ML
ULEI ESENTIAL DE EUCALIPT 10ML
ULEI ESENTIAL DE EUCALIPT 10ML
ULEI ESENTIAL DE EUCALIPT 10ML

ULEI ESENTIAL DE EUCALIPT 10ML

Niavis
Produs in stoc
19,50 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Ulei esential de eucalipt, Niavis, Antibacterian, Antireumatic, Antiviral, 10ml Uleiul de eucalipt este foarte utilizat atat in aromaterapie, cat si ca remediu natural, datorita beneficiilor pe care le poate aduce sistemului respirator. Este uleiul esential la care se poate apela inca de la primele simptome de raceala. Cineolul din compozitie are un efect expectorant extraordinar si, in plus, reduce considerabil riscurile complicatiilor, eliminand virusii si bacteriile. Ingrediente: 100% ulei esential de eucalipt (Eucalyptus Globulus) Proprietati: antiseptic, antibacterian, antiviral, antireumatic, purifiant Mod de utilizare: 3-5 picaturi amestecate cu apa Precautii: A nu se lasa la indemana copiilor. A se evita contactul cu ochii. Inainte de utilizare este indicat a se efectua un test in pliul cotului, cu cel putin 24 de ore inainte de aplicare. A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de caldura si lumina soarelui. Tara de origine: China Gramaj: 10ml
OND-D4KH90MBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.