SPRAY PROPOLIS 30ML APIS SANA

SPRAY PROPOLIS 30ML APIS SANA

Complex Apicol
Produs in stoc
22,26 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Propolisul este un ingredient minune al stupului datorita proprietatilor curative. Beneficiile propolisului, anticoagulant, antibacterian, antifungic, antiinflamator, il fac ideal pentru uzul cutanat. Procedeul nostru de fabricare pentru Apis Sana Spray Propolis pentru uz cutanat pastreaza proprietatile naturale ale propolisului, utilizand principiile naturale ale acestui produs al stupului pentru a reface si mentina structura naturala a pielii. Bogat in flavonoide, uleiuri eterice si ceruri, propolisul este bine tolerat in administrarea locala, datorita efectelor analgezice si antiinflamatoare. Pulverizat direct pe piele, local, formeaza o pelicula ce stimuleaza regenerarea si cicatrizarea tesutului. Concentratie propolis 15%. Ingrediente:Propolis 15g, alcool qsd ad 100g. Utilizare:Se administreaza extern prin aplicari locale.
OND-DM179QBBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.