CREMA CONTUR OCHI 30ML

CREMA CONTUR OCHI 30ML

Apidava Cosmetic Line
Produs in stoc
37,09 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Crema contur ochi Apidava cu miere, ulei de Jojoba si laptisor de matca, 30 ml

Efect antirid impotriva ridurilor de expresie si ridurilor de profunzime din jurul ochilor.

Complexul de uleiuri esentiale: ulei de Jojoba, ulei din samburi de struguri si uleiul de masline hranesc tenul in profunzime.

Mierea de albine este un ingredient natural foarte eficient pentru mentinerea elasticitatii pielii, iar vitamina E – numita si vitamina “antiimbatranire” – combate efectele nocive ale radicalilor liberi, cei care distrug derma si duc la o imbatranire prematura a pielii.

Laptisorul de matca este recunoscut ca cel mai puternic regenerator natural la nivel celular, accelereaza circulatia sangelui in piele, mentine apa in tesuturi, dand elasticitate si protejand pielea impotriva ridurilor timpurii.

  • Formula fara parabeni
  • propylen glycol
  • fara ulei mineral
  • fara coloranti

Ingredientele conform INCI

aqua demin., Olus Oil, heliantus annuus seed oil (Ulei de floarea-soarelui), vitis vinifera oil (Ulei din samburi de struguri), simmondsia chinensis seed wax (Ulei de Jojoba), olea europaea husk oil (Ulei de Masline), Bis-Duglyceryl Polyacyladipate-2, propylene glycol, glycerin, beeswax (Ceara de Albine), mel (Miere), royal gelly (Laptisor de matca), triethanolamine, tocopheryl acetate (Vitamina E), ethylhexylglycerin, sodium benzoate, parfume.

OND-DSXZF0MBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.