CREMA ANTIRID DE ZI 30ML

CREMA ANTIRID DE ZI 30ML

Apidava Cosmetic Line
Produs in stoc
29,68 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Crema antirid de zi Apidava cu miere, laptisor de matca si extract de salcam, 30 ml Efect antirid. Crema pe baza de miere, laptisor de matca si extract de salcam este recomandata pentru tenurile uscate, predispuse imbatranirii premature si pentru prevenirea formarii ridurilor. Laptisorul de matca favorizeaza regenerarea celulara, fiind considerat cel mai puternic stimulator natural al celulelor tip stem.Formula fara parabenipropylen glycolfara ulei mineralfara coloranti Ingredientele conform INCIwater(aqua), Olus Oil, paraffinum oil, stearic acid, glycerine, cetearyl alcohol, propylene gycol, beeswax (Ceara de Albine), acacia extract (Extract din flori de salcam), royal gelly (Laptisor de matca), mel (Miere), triethanolamine, ethylhexylglycerin, sodium benzoate, parfume.
OND-DFXZF0MBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.