• -230,00 lei
Anti Cellulium - crema anticelulita - 150 ml...

Anti Cellulium - crema anticelulita - 150 ml ANC150L

PrimePharma
Produs in stoc
229,99 lei 459,99 lei -230,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Ardeiul iute din compoziția cremei Anti Cellulium încălzește pielea și sporește transportarea componenților activi spre straturile adânci ale epidermei. Prin urmare, întregul complex de ingrediente „acționează” direct spre depozitele de grăsime, sporind fluxul sanguin în țesuturile conjunctive subcutanate și îmbunătățește drenajul limfatic. Ca urmare, celulele de grăsime (care formează efectul „cojii de portocală”) sunt distruse și excretate împreună cu excesul de lichid, iar pielea dvs. devine netedă în câteva zile.

PHARMA-15567-ANC150L
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.