Jorjeia Mission 1, 2, 3 - impotriva...

Jorjeia Mission 1, 2, 3 - impotriva vergeturilor si celulitei JOMI123L

PrimePharma
Produs in stoc
118,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Jorjeia Mission â„–1 este o formulă patentată special concepută pentru a îndepărta vergeturile și a netezește pielea lasată, elimină cicatricile și acneea într-un timp foarte scurt.

Beneficii:

- indepărtează activ vergeturile

- inlătura cicatricele

- netezeste pielea lasată

Jorjeia Mission â„–2 are o formulă patentată dovedită eficientă în combaterea celulitei și a celulelor grase. Datorită combinației optime și conținutului ridicat de uleiuri esențiale pure, extracte de plante și vitamine, gelul netezește vizibil pielea, în special în cele mai problematice părți ale corpului - șolduri, abdomen și coapse.

Beneficii:

- inlătură formațiunile grase

- restabilește structura celulară

- netezește și tonifică pielea

Jorjeia Mission â„–3 Hidratare profundă, hidratare puternică, consistență ușoară și blândă, cele mai valoroase ingrediente naturale, parfum unic! Combinând tot ceea ce este cel mai valoros pentru o hidratare perfectă și o hrănire garantată. Emulsia fină de lapte este fabricată cu cantități mari de acid hialuronic, colagen, suc de aloe vera și alantoină - perfect echilibrat cu uleiuri prețioase de macadamia și sâmburi de caise. 

Beneficii:

- indepărtează activ vergeturile

- inlătura cicatricele

- netezeste pielea lasată

PHARMA-15474-JOMI123L
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.