LOTIUNE MENTOLATA (MENTHOTIS) 1% 100ML

LOTIUNE MENTOLATA (MENTHOTIS) 1% 100ML

Tis Farmaceutic
Produs in stoc
13,74 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Lotiune mentolata (Alcool mentolat) MenthoTIS, 100ml, Tis Farmaceutic -solutie galenica de uz extern- Detalii produs: Igienizant local cu actiune tonica, antiinflamatoare si antipruriginoasa. Are efect racoritor si calmant, fiind indicat in diverse afectiuni precum infectii fungice, psoriazis, eczeme, prurit, urticarie, arsuri solare etc. Compozitie: alcohol (alcool etilic), aqua (apa distilata), glycerin (glicerina), Mentha piperita leaf extract (menta), Melissa officinalis leaf extract (melisa), menthol. Beneficii si Indicatii: Proprietati calmante, cu efect de racorire a pielii dupa intepaturi de insecte. Reduce senzatia de mancarime. Are efect decongestionant si antipruriginos. Se recomanda a fi utilizat in calmarea pruritului, a arsurilor solare sau ca antiseptic. Precautii, atentionari si sfaturi: Trebuie evitata zona ochilor! In caz de contact cu ochii spalati-va imediat cu multa apa. Posibil la utilizare iritare locala. A se pastra la temperaturi cuprinse de maximum 25 grade Celsius Mod utilizare: Badijonari si tamponari locale. Inhalatii si gargarisme pentru dezinfectia mucoasei bucofaringiene. (cateva picaturi intr-un pahar cu apa)
OND-DQBB2RMBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.