GEL CONTACT 500ML

GEL CONTACT 500ML

KOSMO OIL
Produs in stoc
26,60 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Accesoriu pentru procedurile in care este necesar un gel vascos.

Gelul asigura conductivitatea aparatelor utilizate in electrostimulare, cavitatie, ultrasunete, vacuum si drenaj, ipl, ecografie, masaj. Este compatibil cu toate tipurile de electrozi si are rolul de a spori eficacitatea stimularii.

Aplicati gelul pentru contact pe suprafata care urmeaza a fi tratata. Intindeti usor pe piele. Nu trebuie sa masati pentru ca gelul sa intre in piele. Gelul este apos, transparent, nu pateaza hainele, este usor de curatat si indepartat de pe piele cu un servetel uscat. Nu este iritant si nu sensibilizeaza pielea.

OND-D1QQMDBBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.