ALUN 50GR

ALUN 50GR

Stef Mar
Produs in stoc
7,08 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Descriere generalaPrincipii active: contine taninuri, flavonozide, ulei volatil, oze, Actiune farmacologica: febrifug, astringent, cicatrizant in boli de piele, antiedematos, antiinflamator, cicatrizant. Recomandari: Frunzele sunt utilizate ca vasoconstrictoare tonifiante venoase in tratamentul varicelor si edemelor, ca antihemoragic si pentru marirea rezistentei capilarelor. Mod de administrare: INFUZIE, cate o lingura de frunze la o cana cu apa, din care se beau 2 cani pe zi. Administrare:Se consuma dupa preferinte 1-3 cani pe zi, atat rece cat si caldPrezentare:50 gr.
OND-DVCHDHBBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.