ROOIBOS VANILLA 70GR
ROOIBOS VANILLA 70GR
ROOIBOS VANILLA 70GR
ROOIBOS VANILLA 70GR
ROOIBOS VANILLA 70GR
  • Nou
ROOIBOS VANILLA 70GR
ROOIBOS VANILLA 70GR
ROOIBOS VANILLA 70GR
ROOIBOS VANILLA 70GR
ROOIBOS VANILLA 70GR

ROOIBOS VANILLA 70GR

Evolet
Produs in stoc
14,39 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Vino sa descoperi aroma clasica a unui ceai de origine africana – este vorba despre ceaiul Rooibos Vanilla de la Evolet Sensation – un ceai vrac, ambalat la cutie de 70 de grame. Incearca-l si spune-ne cum ti se pare!Particularitatile asociate cu ceaiul propus de noi au fost reunite in sectiunea de text de mai jos; parcurge-o cu atentie, in totalitate, pentru a te informa in legatura cu produsul nostru:- Porneste intr-o aventura uimitoare a aromelor Africii. Am adunat intr-o singura ceasca frunzele de rooibos, aroma dulce a vaniliei si note subtile de lemongrass;- Fiecare pliculet de ceai contine frunze de rooibos in proportie de 67%, mere, coaja de portocale, lemongrass, aroma de vanilie 2%, petale de albastrele;- Atentie! Produsul poate contine urme de lapte – un alergen important pentru unele persoane;- Producatorul recomanda urmatorul mod de preparare al ceaiului pentru a te bucura la maximum de aroma acestuia:• Pune una-doua lingurite de ceai intr-o cana, peste care torni 250 de mililitri de apa clocotita;• Acopera cana si lasa amestecul la infuzat timp de 5 minute;• Strecoara frunzele folosite daca doresti si savureaza ceaiul, indulcit ori nu, ca atare sau cu lapte.- Brandul romanesc de ceaiuri premium Evolet Sensation a luat nastere din dorinta de a pune pe piata ceaiuri de calitate reprezentand, la origini, istoria unui trib preistoric de vanatori-culegatori; in ziua de astazi, compania selecteaza ingrediente premium pentru a realiza cele mai calitative produse.Alege un ceai clasic pe care sa-l poti savura ca atare, indulcit ori cu lapte si bucura-te de aroma inconfundabila a ceaiului rooibos cu note subtile de vanilie si lemongrass!
OND-DPL45PMBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.