CEAI DE SLABIT 40DZ
CEAI DE SLABIT 40DZ
CEAI DE SLABIT 40DZ
CEAI DE SLABIT 40DZ

CEAI DE SLABIT 40DZ

Alevia
Produs in stoc
23,23 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Recomandat pentru: - cure de slabire - normoponderali pentru detoxifiere si revigorare. Compozitie: - senna, ceai verde, flori de soc, papadie, menta, hibiscus. Mod de preparare: - Peste 1 plic de ceai se pun 200 ml apa clocotita, se lasa 5-10 minute. Se beau 3-4 cani inainte de mesele principale (pana la ora 18.00). Cura dureaza 3 luni cu o pauza de 1 luna. Nu se administreaza la gravide, mame care alapteaza si copii sub 12 ani. Acest produs este un supliment alimentar. Este bine sa stii ca suplimentele alimentare nu inlocuiesc un regim alimentar variat si echilibrat. Iti recomandam un stil de viata sanatos, bazat pe o alimentatie sanatoasa, exercitii fizice si doi litri de apa zilnic.
OND-D27PCJBBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.