ANTIADIPOS 50GR

ANTIADIPOS 50GR

Adserv
Produs in stoc
9,26 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Ingrediente: frunze de Papadie (Taraxacum officinale) 17%; fiunze de Ceai-verde (Camelia sinensis) 16%; fructe de Chimen (Carum carvi)- 16%; frunze de Dud (Marus spp.) 16%; rizomi de Ghimbir (Zingiber officinale) 15%; parti aeriene de Sunatoare (Hypericum perforatum) 10%; flori de Hibiscus (Hibiscus sabdariffa) 6%; fructe de Piper-negru (Piper nigrum)- 2%; radacini de Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) -2%. Produs recomandat pentru combaterea obezitatii, mentinerea nivelului normal de colesterol, trigliceride si tesut adipos, pastrarea greutatii corporale in limite normale. lngredientele din componenta intensifica termogeneza, regleaza metabolismul si eliminarea toxinelor din organism. Pentru a se obtine rezultate bune, se recomanda adoptarea uui stil de viata sanatos: reducerea carbohidratilor si a grasimilor din alimentatie, minim 30 de minute de exercitii fizice pe zi, consumul a minim 2 litii de apa pe zi. Mod de utilizare: Intern: Infuzie peste 1-2 lingurite cu planta sau 1-2 pliculete de ceai se toarna 250 ml de apa clocotita. Vasui se acopera si se lasa in repaos 10-15 minute, dupa care se strecoara. Se beau 2-3 cani cu ceai pe zi. Se consuma cu 30 de minute inainte de masa. Se recomanda cure de 3 saptamani. Dupa o pauza de 3 zile, se poate relua pana la obtinerea rezultatelor dorite.
OND-D0X8D4BBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.