NEBULIZATOR HI NEB PISTON MINUT

NEBULIZATOR HI NEB PISTON MINUT

Norditalia
Produs in stoc
361,45 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Nota: Aceasta descriere a fost tradusa automat in limba romana.Designul compact si performanta excelenta sunt caracteristicile cheie ale acestui dispozitiv pentru terapia cu aerosoli. Pistonul compresorului mai lent in intreprinderile mici, care asigura o presiune buna prin Ampulla Neboplus 2 viteze, asigura un timp rapid de pulverizare a dimensiunii particulelor si un punct de vedere terapeutic eficient. Compact pentru transport si depozitare usor. Aparatul are maner, roti, piese de schimb si filtru portampolla. Sistemul excelent de racire permite compresorului sa functioneze continuu (nu este nevoie de pauze de racire). Design modern, carcasa de soc durabila si culori atractive. Un inhalator care contine solutii moderne inovatoare, ghidate de deceniile de experienta ale Italiei de Nord in fabricarea de nebulizatoare de inalta calitate. Designul si autocolantele dragute (optional) lumineaza zambetele copiilor tai.Conceput pentru copiii dvs. Unitatea vine cu un set frumos de autocolante care pot fi aplicate pe corp pentru a face tratamentul mai acceptabil pentru copilul dvs., vezi imaginea de mai jos. O masca pediatrica este inclusa ca accesoriu. Pentru siguranta copiilor dumneavoastra, toate accesoriile noastre sunt realizate conform specificatiilor medicale, non-toxice si biocompatibile. Model HI-NEB Presiune de lucru 0,8 bar Debit liber 14 lpm Zgomot la o distanta de 1 m 35 dBA Timp de functionare continuu Viteza Capac de pulverizare deschis 0,37 ml/min Viteza Capac de pulverizare inchis 0,22 ml/min MMD / MMAD 5 m
OND-DWJMQLMBM
No reviews

3 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.