CAMERA INHALARE ANTISTATICA CU MASCA L 5ANI
CAMERA INHALARE ANTISTATICA CU MASCA L 5ANI
  • Nou
CAMERA INHALARE ANTISTATICA CU MASCA L 5ANI
CAMERA INHALARE ANTISTATICA CU MASCA L 5ANI

CAMERA INHALARE ANTISTATICA CU MASCA L 5ANI

PIC solution
Produs in stoc
169,36 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Camera de inhalare antistatica cu masca marimea L, Pic Solution, de la 5ani Dispozitivul AirChamber este destinat utilizarii de catre pacienti pentru administrarea medicamentelor pentru astm si BPOC din inhalatoarele cu doze masurate la presiunea cea mai mare, prescrise de medic sau un alt lucrator sanitar. Contextele de utilizare includ utilizarea acasa, in spitale si clinici. Dispozitivul AirChamber nu necesita pregatire inainte de utilizare; poate fi utilizat direct din ambalaj si apoi curatat lunar. Dispozitivul AirChamber este destinat utilizarii de catre un singur pacient. Utilizarea la mai multi pacienti poate duce la contaminare incrucisata.Dispozitivul AirChamber poate fi utilizat direct scos din ambalaj, apoi trebuie curatat cel putin o data pe luna, dar poate fi spalat mai des daca este nevoie. ATENTIEDispozitivul AirChamber poate fi spalat de pana la 12 ori in masina de spalat vase.Fierbere: Dispozitivul AirChamber poate fi fiert de pana la 12 ori.Puneti piesele individuale ale dispozitivului AirChamber in apa clocotita timp de 5 minute. Folositi o oala curata si apa potabila proaspata. Nu fierbeti pana cand se evapora apa.Dupa fierbere, spalati conform Instructiunilor de Curatare inainte de utilizare.Daca nu va este clar cum se curata dispozitivul AirChamber, adresati-va personalului medical pentru ajutor.
OND-D07R10MBM
No reviews

3 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.