VitaminaC Forte Alcalina - cea mai puternica...

VitaminaC Forte Alcalina - cea mai puternica vitaminaC - 60 cps VCF60L

PrimePharma
Produs in stoc
99,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

 

Acest supliment alimentar revolutionar ce contine 1200mg/doza zilnica de vitamina C din ascorbat de calciu si Vitamina C naturala din maces, de la Medicinas, ajuta la neutralizarea radicalilor liberi si amplifica reactiile imunitare intrucat este responsabil de alcalinizarea organismului si, mai mult de atat, ii confera un plus de calciu.

 

Ascorbatul de calciu, care este forma alcalina a vitaminei C, are numeroase beneficii asupra organismului intrucat previne aparitia bolilor cronice si a alergiilor precum si formarea si extinderea tumorilor.

 

 

Mod de prezentare:

 

Vitamina C Forte Alcalina – Vitamina C din ascorbat de calciu si maces, este disponibil in flacoane ce contin 60 capsule.

 

 

Ingrediente:

 

- ascorbat de calciu 97%

- extract hidroetanolic (dextrina 10 - 20%) din fructe de Maces (Rosa Canina), continand 50% vitamina C – 200 mg

- capsula (gelatina, dioxid de titan, apa purificata)

 

 

Mod de utilizare:

 

Vitamina C Forte Alcalina – Vitamina C din ascorbat de calciu si maces se recomanda a fi administrata de doua ori pe zi dimineata si seara, dupa masa .

 

 

PHARMA-15071-VCF60L
No reviews

4 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.