TENSIOMETRU ANEROID CLASSIC BRAT STETHOMED
TENSIOMETRU ANEROID CLASSIC BRAT STETHOMED
TENSIOMETRU ANEROID CLASSIC BRAT STETHOMED
TENSIOMETRU ANEROID CLASSIC BRAT STETHOMED

TENSIOMETRU ANEROID CLASSIC BRAT STETHOMED

PIC solution
Produs in stoc
148,04 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Tensiometru aneroid cu stetoscop Classsic Stethomed, Precizie la masurare : +/- 3 mmHg; Interval de masurare : 0 – 300 mmHg, Albastru

Un produs fiabil, robust si simplu de transportat, pentru masurarea aneroida a tensiunii arteriale pentru uz profesional si casnic. La acest model, manometrul si para de umflare sunt doua elemente separate, primul pentru citirea valorilor presiunii, iar cel din urma pentru reglarea tensiu­nii in manseta pentru brat. Este inclus si stetoscopul, astfel formand un set complet.

Toate tensiometrele Pic Solution trec prin verificari riguroase pentru contro­lul calitatii, in conformitate cu legislatia UE, pentru a garanta calitatea si precizia maxima.

Tensiometru aneroid clasic Pic Solution : conceput pentru ve­rificarea tensiunii arteriale prin metoda clasica. Retineti faptul ca masurarea tensiunii arteriale de catre o persoana care nu detine calificarile necesare nu inlocuieste consulturile medicale si aceasta nu trebuie sa aiba ca scop diagnosticarea sau sa duca la schimbarea tratamentului pe care il ur­mati.


Caracteristici tensiometru aneroid clasic:

- Tensiometru mecanic pentru masurarea aneroida a tensiunii arteriale pentru uz profesional si casnic;
- Manometru cu indicatii clare, usor de citit;
- Manseta confortabila cu inel de tragere si arici pentru aplicare rapida si simpla;
- Maner din tesatura pentru transport simplu si depozitare ordonata.

Detali tehnice tensiometru aneroid clasic:

- Gradatia scalei: 2mmHg;
- Precizie la masurare : +/- 3 mmHg;
- Interval de masurare : 0 – 300 mmHg;
- Conditii de functionare : +10°C + 40 °C; 20% – 85% RH (umiditate relativa).
OND-DWPWKCBBM
No reviews

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.