NASIRUS SINUS 30CPS

NASIRUS SINUS 30CPS

PlantExtrakt
Produs in stoc
48,72 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Sanatatea tractului respirator si a sinusurilor Desfunda nasul Te ajuta sa respiri liber Vindecare mai usoara Ingrediente Continut in 1 capsula Continut in 2 capsule Extract din radacina de Verbina 50 mg 100 mg Extract din flori de Soc 50 mg 100 mg Extract din flori de Ciubotica-cucului 50 mg 100 mg Extract din flori de Lumanarica 50 mg 100 mg Extract din flori de Pelargonium 30 mg 60 mg Extract din radacina de Ghintura 20 mg 40 mg Recomandari si mentiuni de sanatate: Inflamatia cailor respiratorii poate afecta atat mucoasa nasului, gatului, traheei, bronsica, cat si mucoasa sinusurilor. Sanatatea mucoasei nasului si a sinusurilor este importanta pentru un bun confort respirator. Ingredientele naturale din compozitia Nasirus Sinus capsule contribuie la sanatatea mucoasei din caile respiratorii: Extractele din flori de Soc si Pelargonium sustin sanatatea tractului respirator, pentru un bun confort si calmeaza inflamatia cailor respiratorii in mod natural. Extractele din Ciubotica-cucului, Lumanarica si Verbina calmeaza iritatia si protejeaza mucoasa din caile respiratorii. Extractul din radacina de Ghintura ajuta la revigorarea organismului, pentru a face fata asteniei fizice care poate aparea in cazul inflamatiei cailor respiratorii. Mod de utilizare: Adulti si copii peste 12 ani: 1-2 capsule pe zi.
OND-D01LGPMBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.