GHIMPE 60CPS

GHIMPE 60CPS

Pro Natura
Produs in stoc
22,09 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Descriere generalaElementele chimice ce se gasesc in aceasta planta ii ofera proprietati dezinfectante si anticongestive, diuretice, antidiabetice, antitumoral, stimulatoare al peretilor vaselor sangvine, puternic antiinflamatoare si decongestive.Ghimpele are actiune uimitoare asupra prostatei. Studiile clinice realizate in cadrul Centrului Aroma Iasi, au demonstrat ca substantele active pe care le contine planta de ghimpe, au actiune puternic decongestiva, care ajuta foarte tare in afectiunile prostatei. Curele cu ghimpe urmate pe perioade de 6 luni ajuta la revigorarea organismului, reduce fracventa urinarii nocturne si elimina simptomele neplacute ale acestei boli (usturime, inflamatie a uretrei).Trateaza hemoroizii. Ghimpele actioneaza asupra elasticitatii vaselor sangvine, sporindu-le rezistenta. Baile cu preparate din ghimpe ajuta la intarirea veaselor sangvine si previne dezvoltarea hemoroizilor. In acelasi timp actioneaza ca decongestionant si antiinfalamator, tratand in primul rand cauza care duce la aparitia acestor formatiuni.Are efect benefic asupra aparatului uro-genital masculin, ajutand la imbunatatirea activitatii prostatei si diminuand volumul acesteia.Mod de administrare:1 capsula de 3 ori pe zi, inainte de mesele principale, cu un pahar de apa Pi sau apa plata, pe o perioada de 4-6 luni.
OND-DVTGHZMBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.