TINCTURA SILUR 50ML

TINCTURA SILUR 50ML

Hypericum
Produs in stoc
25,26 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Tinctura de SilurTinctura de Silur are un rol adjuvant in afectiuni oftalmice. Supliment alimentar pentru sanatatea ochilor.Tinctura de Silur - Compozitie:iarba de alcool etilic din cereale 38% vol.; apa demineralizata.Recomandari:Adjuvanta in inflamatii oculare, conjunctivita, lacrimari, secretii oculare, fotofobie, ochi obositi in urma solicitarii intelectuale, catar ocular, guturai, limba incarcata, dureri de cap, inapetenta. Reda expresivitatea normala la batrani si la cei care nu au dormit bine noaptea.Mod de utilizare:Utilizare Interna: 20-30 de picaturi Tinctura de Silur, de 3 ori pe zi, dizolvate in ceai sau apa;Utilizare Externa: tamponari in jurul ochilor, fara ca tinctura sa patrunda in ochi, comprese pe ochii inchisi timp de 15-30 minute, gargara.Pentru uz extern 1 lingura de Tinctura de Silur se dizolva in 3 linguri de sau ori apa.Precautii:A nu se depasii doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.Produsul Tinctura de Silur este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un sti l de viata sanatos.Conditii de pastrare:Tinctura de Silur se pastreaza la loc racoros, aerisit si lipsit de lumina directa a soarelui, la o temperatura de maximum 25°C.
OND-DWS537MBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.