HYPER DIAR 60CPS

HYPER DIAR 60CPS

Hypericum Plant
Produs in stoc
46,48 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Hyper-Diar Hypericum, 60 capsule: supliment alimentar pe baza de extracte din plante cu proprietati diuretice, astringente, antibacteriene, antiinflamatoare, calmante si cicatrizante, indicat ca adjuvant in mentinerea sanatatii aparatului digestiv si al unui proces de digestie normal. Favorizeaza normalizarea regularitatii, frecventei si consistentei scaunelor, precum si regenerarea mucoasei intestinale, inhiba dezvoltarea florei microbiene patogene de la nivel intestinal, stimuleaza depurarea si detoxifierea organismului. Ingrediente: Extract integral, 100% natural, din urmatoarele plante: Troscot-(Polygonum aviculare), frunze de Menta-(Mentha spicata), Coada-soricelului-(Achillea millefolium), Rachitan-(Lythrum salicaria), scoarta de Stejar-(Quercus robur), Cimbrisor-(Thymus serpyllum), frunze de Nuc-(Juglans regia), Turita-mare-(Agrimonia eupatoria), Coada-racului-(Potentilla anserina), frunze de Patlagina-(Plantago major), maltodextrina, gelatina (capsule) Mod de administrare: cate 1-2 capsule de 3 ori pe zi, dupa mesele principale, in cure de 2 saptamani ce se pot repeta daca este necesar. Cantitate: 60 capsule. Afectiuni: Sistem digestiv, Detoxifiere. Particularitati: Natural.
OND-D4ZMNYMBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.