ARTRO VIGOR 60CPS

ARTRO VIGOR 60CPS

Hypericum Impex
Produs in stoc
46,93 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Supliment alimentar cu rol adjuvant in MENTINEREA SANATATII articulatiilor si a SISTEMULUI OSOS.

Recomandari: Contribuie la mentinerea sanatatii articulatiilor prin diminuarea procesului de erodare a cartilagiilor. Stimuleaza regenerarea tesutului cartilaginos. Limiteaza procesele inflamatorii de la nivelul articulatiilor. Adjuvant in mentinerea sanatatii sistemului osos prin incetinirea procesului de scadere a masei osoase.

Proprietati: Stimuleaza activitatea de sinteza osoasa si fixarea calciului, favorizand marirea densitatii osoase. Participa la utilizarea eficienta de catre organism a acizilor grasi esentiali. Faciliteaza protejarea celulelor si a tesuturilor fata de actiunea radicalilor liberi. Actiune remineralizanta, estrogenica, osteoconstructoare, antiinflamatoare, antioxidanta, imunostimulatoare si regeneranta.

Mod de folosire: Pentru adulti doza recomandata este de 2 capsule pe zi in cure de cate 2 luni. Dupa o pauza de 2 saptamani, cura se poate relua.

Compozitie: 1 capsula: Glucozamina – 460 mg, Condroitina – 122 mg, Fructoborat de calciu – 68 mg (din care Bor – 1,83 mg).

OND-DTKKZ5BBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.