SPIRULINA BIO 1000MG 100CPR

SPIRULINA BIO 1000MG 100CPR

Alevia
Produs in stoc
76,31 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Supliment alimentar Spirulina 1000 mg Alevia, 100 capsule Proprietati: Pentru detoxifierea si revigorarea organismului; Spirulina este un excelent detoxifiant si revigorant pentru organism datorita compozitiei sale bogate in proteine, vitamine, minerale si acizi grasi esentiali. De asemenea, contine triptofan, precursorul serotoninei, hormonul bunei dispozitii; Sustine relaxarea, starea de bine, calmul si confortul psihic; Sustine tonusul fizic si psihic si imunitatea organismului; Favorizeaza senzatia de satietate daca este administrata cu 30 de minute inainte de masa; Ajuta la inducerea relaxarii si a starii de bine, a confortului psihic, calmului si echilibrului; Sustine tonusul fizic si psihic si imunitatea organismului; Favorizeaza senzatia de satietate daca este administrata cu 30 minute inainte de masa; Combate procesele de imbatranire prematura; Protejeaza organismul impotriva starilor de oboseala si stres; Poate creste performantele sportive. Recomandat ca adjuvant in: Oboseala cronica, epuizare fizica si psihica, imunitate scazuta, convalescenta, anemie, astenie, malnutritie, malabsorbtie; Hepatite cronice, ciroze, gastrite, ulcer gastroduodenal, diabet zaharat, obezitate, hipertensiune arteriala, angina pectorala, colesterol crescut; Alergii, edeme, infectii virale, HIV, herpes, dermatite; Anxietate, depresie, anorexie, fobii; Terapii complementare antitumorale, recuperare postoperatorie; Combaterea imbatranirii premature. Compozitie: Spirulina (Spirulina plantesis) 1000mg. Mod de administrare: Cate 1 comprimat de 2-3 ori pe zi. Se recomanda cure de cateva luni, cu pauza de 2 saptamani. Contraindicatii: Contraindicat persoanelor cu intoleranta la lactoza sau alergice la oricare dintre ingredientele produsului. In cazul femeilor insarcinate sau care alapteaza, adminstrarea se face numai la recomandarea specialistului. Precautii: Acest produs este un supliment alimentar. Este bine sa stii ca suplimentele alimentare nu inlocuiesc un regim alimentar variat si echilibrat. Iti recomandam un stil de viata sanatos, bazat pe o alimentatie sanatoasa, exercitii fizice si doi litri de apa zilnic.
OND-DT6ZVBMBM
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.