PERNUTA INCALZITOARE MAGARUS
PERNUTA INCALZITOARE MAGARUS
PERNUTA INCALZITOARE MAGARUS
PERNUTA INCALZITOARE MAGARUS

PERNUTA INCALZITOARE MAGARUS

Gruenspecht
Produs in stoc
120,32 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Pernuta colici cu samburi cirese Gruenspecht, model magarus, poate fi folosita in multe scopuri: durerile stomacale, colici, constipatie, picioare reci, bronsite cronice. Caracteristici: Imbracamintea moale de plus, detasabila si lavabila (la 40 grade C), este foarte confortabila pentru cei mici, oferindu-le siguranta atunci cand nu se simt bine; Samburii de cirese pot absorbi foarte bine caldura sau frigul si le degaja destul de lent, fara a cauza arsuri sau degeraturi; Design apreciat de copiii mici; Specificatii: Contine un sac detasabil de 250 g, umplut cu samburi de cirese; Dimensiuni: 23 cm x 19 cm x 5 cm; Produs medicinal de inalta calitate Fabricat in Germania; Greutate produs (kg): 0,300; Culoare: Maro.
OND-DJ28TCBBM
No reviews

2 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.