Extrim Shape - capsule pentru scaderea in...

Extrim Shape - capsule pentru scaderea in greutate - 60 cps EXS60L

PrimePharma
Produs in stoc
350,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Tabletele Extrim Shape vizeaza cauzele principale ale cresterii in greutate pe masura ce imbatranesti, fara a fi nevoie sa faci diete drastice sau modificari ale regimului.

Acest supliment revolutionar foloseste un amestec propriu de factori de crestere bioactiva din oua si ingrediente naturale pentru a activa regenerarea celulara, astfel incat sa va puteti controla forma. Aceste ingrediente ajuta la regenerarea de noi celule sanatoase, astfel incat sa poata bloca zaharurile si carbohidratii, sa arda excesul de grasimi si sa stimuleze metabolismul si nivelurile de energie.

PHARMA-15993-EXS60L
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

5 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.