PLASTURI UZ MEDICINAL 72X19MM 100BUC

PLASTURI UZ MEDICINAL 72X19MM 100BUC

EASYCARE
Produs in stoc
15,30 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Plasturi din panza 72x19 mm 100 buc/cut Easycare, 1 bucata

 

 

Plasture din material textil 100% bumbac, pentru prim-ajutor. Benzile poroase si rezistente la apa sunt permeabile la aer si vapori de apa. Adezivul din zinc oxid confera o fixare de lunga durata si o rezistenta la apa, traspiratie si umiditate. De asemenea, adezivul confera produsului o aderenta puternica ce are ca rezultat o aplicare de lunga durata.

 

Plasturii sunt prevazuti cu un tampon absorbant in centru, din material ce nu permite lipirea de rana. Plasturii sunt destinati ranilor superficiale. Ambalati individual.

 

OND-DX5QG0MBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.