• -149,00 lei
RoyalBust - ulei pentru marirea sanilor cu...

RoyalBust - ulei pentru marirea sanilor cu efect de push-up ROB1L

PrimePharma
Produs in stoc
149,00 lei 298,00 lei -149,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

RoyalBust este făcut dintr-un amestec corector inovator de uleiuri de plante exotice și soluție Volufilină™. Volufilina™ este bazată pe un ingredient natural numit sarsasapogenină.

Ingrediente:

- ulei din coajă de Citrus Aurantium Dulcis

- ulei de semințe de Vitis Vinifera 

- ulei din sâmburi de Prunus Armeniaca

- rădăcină de Anemarrhena asphodeloides 

Mod de utilizare:

- Aplică ulei pe pielea curată. Masează-o ușor pe sânul tău drept până când este complet absorbită (aproximativ 5-10 minute)

- După aceea, aplică RoyalBust pe sânul stâng. Apoi așteaptă până când ulei este complet absorbită.

- Începe să-ți masezi ambii sâni cu mișcări circulare mici, folosind vârfurile degetelor. Formula ușoară, care se absoarbe ușor a RoyalBust face pielea moale și suplă.

- Pentru cele mai bune rezultate, aplică pe pielea ușor umedă de două ori pe zi. De obicei, durează 2-4 săptămâni până când rezultatele sunt vizibile și trebuie utilizată continuu pentru rezultate drastice în dimensiunea sânilor.

PHARMA-15217-ROB1L
No reviews

5 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.