Prisma Natural Champu de Cebolla - sampon cu...

Prisma Natural Champu de Cebolla - sampon cu extract de ceapa pentru toate tipurile de par - 250 ml PNCC250L

PrimePharma
Produs in stoc
115,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Samponul cu extract de ceapa de la PRISMA NATURAL poate fi utilizat zilnic si este un sampon cu 0% parabeni si 0% alergeni, iar ceva de care trebuie să tii cont este ca nu lasa miros de ceapa deoarece in compozitia sa are o aroma de cocos.

Proprietati:

- confera parului mai multa stralucire

- ajuta la reglarea glandelor seboreice si la eliminarea excesului de sebum

- ajuta la intarzierea aparitiei parului cenusiu

- are o actiune benefica asupra caderii parului

- ajuta nutritia, facandu-va parul sa arate mai sanatos

- este un sampon de uz zilnic recomandat pentru toate tipurile de par in special gras si uscat

Mod de prezentare: flacon de 250 ml

Mod de utilizare:

- se toarna sampon in palma  si frecati usor, generand un strat subtire de spuma uniform. Aplicati pe parul umed si masati timp de 3 minute. Clatiti cu multa apa. Repetati operatia pentru a-i spori efectele. Nu lasa niciun miros de ceapa.

Ingrediente:

- Agua,  Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide Dea, Glycol Distearate; Laureth-4, Polyquaternium-11, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Allium Cepa Bulb Extract (extracto seco de cebolla), Dexpanthenol, Faex Extract, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Ascorbyl Palmitate, Bioflavonoids, Ethyl Linoleate, Ethyl Linolenate, Ammonium Lactate, Sel Fine, Ethyl Oleate, Niacinamide, Panthenol, Inositol, Riboflavin, Biotin, Magnesium Nitrate,  Methylchloroisothiazolinone, Magnesium  Chloride,  Methylisothiazolinone, Thiamine HCL, Pyridoxine HCL, Cyanocobalamin, Isopropyl Alcohol, Propylene Glycol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum, Propanediol.

PHARMA-15787-PNCC250L
No reviews

3 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.