SELMAX BLUE SAMPON ANTIMATREATA NORMAL&GRAS 200ML
SELMAX BLUE SAMPON ANTIMATREATA NORMAL&GRAS 200ML
SELMAX BLUE SAMPON ANTIMATREATA NORMAL&GRAS 200ML
SELMAX BLUE SAMPON ANTIMATREATA NORMAL&GRAS 200ML

SELMAX BLUE SAMPON ANTIMATREATA NORMAL&GRAS 200ML

Selmax
Produs in stoc
123,24 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Sampon antimatreata Selmax Blue, pentru par gras, 200 mlSelmax®, cu un continutde 1% sulfura de seleniu, este o gama de produse testata dermatologic si solutia eficienta pentru problemele parului si scalpului. Eficacitatea Selmax® se datoreazaingredientului sau activ, care are rolul de a indepartamatreata nu numai vizibil, dar si cauza aparitiei acesteia.Sampoanele Selmax®indeparteaza eficient matreata care recidiveaza.99% din utilizatorii formuleiSelmax® sunt multumiti derezultate:Fara mancarimeFara scuameFara iritatiiAlte indicatiile pentru care se pot folosi sampoanele Selmax®, insa dupa consultarea medicului dermatolo sunt: dermatita seboreica si micozele.SELMAX ® BLUE SAMPON ANTIMATREATA PENTRU PAR NORMAL GRASCaracteristici:Este un sampon hranitorcu pH optim, care ingrijeste parulsi scalpul, reducandaspectul de matreata, scuamelor si mancarimile cauzate de matreata.Contine combinatia perfecta de ingrediente de curatare si styling.Are rol hranitor la nivelul scalpului.Combinatiade argila si mentol are un efectreducand excesul de sebum, curatandparul si scalpul, oferind rezistenta firului de par.Parul devine stralucitor, moale si satatosinca dupa prima utilizare.Ingrediente active:Sulfura de seleniu1%:Limiteaza proliferarea ciupercilor de la nivelulscalpului;Calmeaza mancarimile;Grabeste vindecarea iritatiilorArgila: absoarbe excesul de sebum de la nivelulscalpuluiMentol: stimuleaza circulatia periferica de la nivelulscalpului, ofera o senzatie de racorire, curatandscalpul si parulMod de folosire:Agitati flaconul inainte de utilizare. Aplicati o cantitate mica de produspe parul umed. Masati ysor pe scalp timp de 2- 3 minute pana se formeazaspuma. Clatiti bine parul. Repetatiaplicarea si spalati-va bine parul. Recomandare de a se utiliza de 2 sau 3 ori pe saptamana.
OND-DFMCD5MBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.