Psori-Pax - crema impotriva psoriazisului - 100 ml

Psori-Pax - crema impotriva psoriazisului - 100 ml

PrimePharma
Produs in stoc
159,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Faaborg Pharma Psori-Pax este dezvoltată pentru pielea cu descuamare și mâncărime, care are tendința de a deveni roșie, iritată și neplăcută. Este o cremă compusă din două ingrediente active selectate cu atenție, boswellia și vitamina B12, special creată pentru a trata astfel de probleme ale pielii. De asemenea, conține și 10% carbamid, un ingredient auxiliar care ajută ingredientele active să pătrundă eficient în piele.

Boswellia este derivată dintr-un copac de tămâie și este cunoscută pentru efectul său antiinflamator, care o face eficientă împotriva iritațiilor pielii. Conținutul de vitamina B12 ajută la calmarea pielii mâncărime. De asemenea, este și conținutul de vitamina B12 care dă cremei culoarea roz, deoarece această vitamină are o culoare roșie naturală. Carbamida întărește funcția de barieră a pielii și reduce pierderea de apă.

Beneficiile Psori Pax:

- pentru piele cu descuamare și mâncărime, care are tendința de a deveni roșie, iritată și neplăcută

- compus din boswellia, vitamina B12 și 10% carbamid

- Boswellia ajută la calmarea iritațiilor pielii

- vitamina B12 ajută la calmarea mancarimii pielii

- Carbamida întărește funcția de barieră a pielii

Mod de utilizare:

- aplicați crema cel puțin de două ori pe zi timp de cel puțin 12 săptămâni. Crema poate fi folosită în mod avantajos pe o perioadă mai lungă.

Ingrediente:

- Apa, Paraffinum Liquidum, Ulei de migdale dulci (Prunus Amygdalus Dulcis Oil), Uree, Ulei de cocos, Glicerol, Acid boswellic, Unt de shea (Butyrospermum Parkii Butter), Gliceroilat, Alcool cetearyl, Stearat de gliceril, Cyanocobalamin, PEG-75 stearat, Unsaponifiables de ulei de măsline (Olea Europaea Oil Unsaponifiables), Benzoat de sodiu, Gumă xantan, Stearat-20, Ceteth-20, Sorbat de potasiu, Hidroxid de sodiu

ATENÈšIE. Produsul nu ar trebui să fie folosit de copiii sub 3 ani. Poate fi folosit în combinație cu creme hormonale.

Conținut: 100 ml

PHARMA-16394-PSP100L
No reviews

7 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.