Prosecca Band - banda impotriva incontinentei...

Prosecca Band - banda impotriva incontinentei urinare la barbati PRB1L

PrimePharma
Produs in stoc
329,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Prin aplicarea de presiune asupra uretrei, banda Prosecca oprește picurarea de urină în cazurile de stres ușor până la moderat sau de incontinență a nevoilor. Acest lucru poate îmbunătăți în mod vizibil calitatea vieții omului afectat.

Proprietati:

- material neted, suplu

- practic și reutilizabil

- dispozitiv de fixare Velcro pentru a regla diametrul și presiunea asupra uretrei

- ușoare și de dimensiuni înguste

- discret și lipsit de vizibilitate la purtare

- confortabil de purtat în timp ce alergați, stați, mergeți sau faceți sport

- suprafață netedă, ușor de curățat

- cu cutie de depozitare practică

- fără latex

Banda Prosecca este deschisă astfel încât să poată aluneca cu ușurință peste penis. Tamponul de presiune trebuie poziționat în mijlocul arborelui penisului pe partea inferioară. Odată ce tamponul de presiune a fost așezat în poziția corectă, banda este închisă de dispozitivul de fixare cu velcro. Banda Prosecca trebuie curățată cu apă caldă și săpun înainte de prima utilizare și după fiecare purtare.

PHARMA-15888-PRB1L
No reviews

4 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.