• -179,00 lei
Taurus Plus - ulei pentru erectii puternice

Taurus Plus - ulei pentru erectii puternice

PrimePharma
Produs in stoc
99,00 lei 278,00 lei -179,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Principalele plante medicinale din compozitia acestui ulei au excelente virtuti afrodiziace. Poate fi folosit ca lubrifiant natural.

Compozitie: ulei de Maslin, ulei de Floarea-soarelui, Poroinic, Cuisoare, Nucsoara, Ginseng, Cardamom, Ghimbir, ulei esential de Lamaie, ulei esential de Pin.

Actiuni: Actiunea afrodiziaca se manifesta prin cresterea fluxului sangvin la nivelul tesutului erectil si cresterea sensibilitatii la placere.

Contraindicatii: Infectii acute si ulceratii genitale alergie la oricare dintre componentele produsului. Nu se aplica pe plagi deschise.

Mod de administrare: Se utilizeaza inaintea actului amoros. Se aplica pe gland si pe corpul penisului si se maseaza usor.

PHARMA-15621-TAP1L
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.