Detoxamin OSTEO D3 - tablete pentru intarirea...

Detoxamin OSTEO D3 - tablete pentru intarirea oaselor - 60 tablete OST60L

PrimePharma
Produs in stoc
137,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Chiar dacă nu figurează printre primele cauze de deces, osteoporoza este o afecțiune de temut. Osteoporoza este supranumită și „hoțul tăcut” pentru că poate slăbi oasele timp de ani de zile fără să fie detectată. Å¢esutul osos este un țesut viu, în care au loc permanent atât depuneri de os, cât și pierderi de os. După vârsta de 35 de ani, pierderea de os depășește depunerea. Când acest proces este accelerat, oasele devin tot mai fragile (chiar dacă la exterior pot părea solide) structura lor se aseamănă tot mai mult cu a unui burete cu găuri mari în interior. Osteoporoza poate apărea, și ca urmare a utilizării prelungite a unui tratament cu antiinflamatoare de ex: diprophos, corticosteroizi, antiepileptice și sedative, precum și din cauza utilizării excesive de cafea, tutun, alcool.

Recomandare: prevenirea și tratarea osteoporozei.

Compoziție per comprimat: Calciu (carbonat de calciu) - 500 mg, Vit. D - 5 μg.

Administrare: 1-2 comprimate pe zi. Vitamina D îmbunătățește absorbția Ca.

PHARMA-15793-OST60L
No reviews
Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.