• -40,00 lei
Sicuro Imuno Oil - ulei pentru eliberarea...

Sicuro Imuno Oil - ulei pentru eliberarea cailor respiratorii - 1 ml

PrimePharma
Produs in stoc
79,00 lei 119,00 lei -40,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Respirație dificilă? Senzație de nas uscat? Mediul poluat și alergenii din aer îți afectează calitatea vieții. SICURO IMUNO OIL îți vine în ajutor prin amestecul de uleiuri esențiale care susțin imunitatea și eliberează căile respiratorii.

Descriere:

O formulă cu efect răcoritor, creată din extracte de uleiuri esențiale alese și combinate cu grijă, SICURO IMUNO OIL te ajută să respiri ușor, chiar și atunci când suferi de infecții ale căilor respiratorii superioare. Proprietățile sale antibacteriene, antiinflamatorii și antivirale ajută la blocarea infecțiilor bacteriene și decongestionează căile respiratorii, ameliorând, astfel, simptomele și grăbind vindecarea.

Acidul rozmarinic are proprietăți puternic antioxidante, extractul din rășină de pin acționează ca un bronhodilatator, citronela luptă împotriva stafilococului auriu, camforul eliberează căile respiratorii și stopează procesul inflamator. SICURO IMUNO OIL te ajută să respiri liber atât în simptomele ușoare provocate de mediul poluat, de nasul uscat sau de alergiile respiratorii, cât și în stările de răceală și gripă, rinită, rinofaringită sau infecție cu stafilococ auriu.

PHARMA-16080-SIO1L
No reviews
Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.