Camille Vitalising Menthol Balm - balsam...

Camille Vitalising Menthol Balm - balsam mentolat pentru masajul muschilor - 250ml

Camille
Produs in stoc
39,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Balsamul creat special pentru masajul muschilor obositi si durerosi, Camille Vitalising Menthol Balm, este imbogatit, printre altele, cu eucalipt, mentol, arnica montana si camfor si are un efect vitalizant si racoritor.

Eucaliptul are un efect racoritor asupra muschilor si ajuta la reducerea durerii si inflamatiei. De asemenea, ajuta la calmarea tensiunii musculare si la reducerea spasmelor.

Mentolul ofera o senzatie de racorire si desensibilizeaza terminatiile nervoase. La fel ca gheasa sau pachetele reci, mentolul ajuta la scaderea fluxului sanguin arterial si ajuta la eliberarea imediata a senzatiei de durere sau muschi obositi.

Arnica montana protejeaza epiderma si stimuleaza procesul de hranire a acesteia, catifeleaza si reda vitalitatea, contribuie la eliminarea contracturilor musculare si tensiunii acumulate in muschi.

Camforul stimuleaza terminatiile nervoase care amelioreaza simptome precum durerea si tensiunea musculara.

Aplicare:


Turnati o cantitate mica de balsam si apoi masati zonele dorite pana cand acesta intra in piele! Repetati procesul de cateva ori pe zi sau la nevoie!

Ingrediente:
 

- Apa, Parfum, Fenoxietanol, Acrilati / C10-30 Alchil Acrylate Crosspolymer, Mentol, Ulei din frunze de eucalipt Globulus, D-Limonen, Etilhexilglicerina, Hidroxid de Sodiu, Camfor, Propilenglicol, Ci 42051, Linalool, Extract de flori de Arnica Montana, Sorbat de Potasiu, Benzoat de Sodiu.

PHARMA-16246-CVM250L
No reviews

7 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.