• -169,00 lei
Arthrolon - un remediu eficient împotriva...

Arthrolon - un remediu eficient împotriva osteohondrozei, artrozei și traumelor!

PrimePharma
Ultimele produse in stoc
149,00 lei 318,00 lei -169,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Beneficii:

- ameliorează durerea

- ajută la regenerarea cartilajului

- elimină în mod eficient hipertonicitatea musculară

- luptă cu edemele

- elimină inflamația

Arthrolon – este un remediu care elimină rapid durerea provocată de artrite și osteohondroză. Reduce spasmele musculare și elimină inflamația. Arthrolon tratează în mod eficient osteohondroza și artroza, deoarece încetinește degenerarea cartilajului și stimulează metabolismul acestuia, contribuind la refacerea cartilajului articular. Efectul curativ este vizibil după prima aplicare, iar în cazul unei utilizări regulate poate încetini semnificativ progresul bolii articulațiilor și coloanei vertebrale.

PHARMA-12527-artL
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.