• -71,99 lei
TOEPATCH - plasturi fara adeziv pentru unghiile...

TOEPATCH - plasturi fara adeziv pentru unghiile degetelor de la picioare - 10 buc TOE10L

PrimePharma
Produs in stoc
68,00 lei 139,99 lei -71,99 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Acest plasture durabil și rezistent, aliniază în mod natural direcția de creștere a unghiilor de la picioare după aplicare, corectând curba excesivă a unghiilor! Eliminați durerea!Nu numai că corectează deformările de la nivelul unghiilor degetelor de la picioare, dar le și împiedică să reapară!

CARACTERISTICILE PRODUSULUI:

- MATERIALE DE ÎNALTă‚ CALITATE: Plasturii pentru corecția unghiilor degetelor de la picioare sunt realizați din materiale de înaltă calitate pentru o utilizare practică și confortabilă.

- Pă‚STRAÈšI-Vă‚ UNGHIILE Să‚Nă‚TOASE ȘI SCă‚PAÈšI DE DURERE: Pe măsură ce unghiile cresc, acestea tind să se răsucească spre interior, acești plasturi de corecție a unghiilor degetelor de la picioare pot avea grijă de unghiile dumneavoastră și le pot împiedica să crească spre interior, scutindu-vă de durere. Corecția se face delicat, fără durere și durează timp de câteva săptămâni.

- ADAPTAT PENTRU UTILIZAREA ACASă‚ È˜I UTILIZAREA PROFESIONALă‚: Instrument profesional de tratament unghiilor afectate de paronichia, ameliorează eficient unghia încarnată.

- SE FIXEAZă‚ BINE PE PICIOR: Plasturele profesional adoptă un sistem cu pârghie pentru a schimba unghiul de creștere a unghiilor și pentru a îndrepta fiecare parte a unghiilor, stratul inferior de adeziv al plasturelui este ferm și se potrivește bine pe picior.

MOD DE UTILIZARE:

- Scoateți plasturele pentru unghii de pe placa de protecție și încercați să nu atingeți partea cu adeziv, pentru a nu slăbi aderența și a o face instabilă.

- Vă rugăm să apăsați plasturele pentru unghii pe partea centrală a unghiei. Dacă plasturele pentru unghii este mai mare decât lățimea unghiei, folosiți o foarfecă pentru a tăia plasturele pentru unghii la o dimensiune adecvată înainte de utilizare.

- Vă rugăm să folosiți degetele pentru a apăsa ambele capete pe unghia încarnată pentru a-l lipi mai ferm.

SPECIFICAÈšII:

- Material: material nețesut, plastic PET, clei de ulei

- Dimensiune: 10,5 x 4,5 cm

PACHETUL INCLUDE:

- 1 x pachet de plasturi fără adeziv pentru unghiile degetelor de la picioare (10 buc) TOEPATCH

PHARMA-15428-TOE10L
No reviews

6 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.