Siren Hair, Skin & Nails - capsule cu vitamine...

Siren Hair, Skin & Nails - capsule cu vitamine pentru par, piele si unghii - 60 cps SHN60L

PrimePharma
Produs in stoc
150,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

SUPORT MAXIM TRIPLE-ACTIV PENTRU PIELE, Pă‚R ȘI UNGHII!

SIREN: Capsulele vitaminice pentru păr, piele și unghii vă pot oferi o modalitate ușoară de a ajuta la reducerea liniilor fine și a ridurilor, precum și la creșterea elasticității pielii. Aceste vitamine sunt baza perfectă pentru orice rutină de înfrumusețare. Vitaminele Siren Hair, Skin & Nails conțin substanțe nutritive vitale pentru a vă sprijini frumusețea naturală.

Ingredientele:

- Colagenul (colagenul este o componentă majoră a pielii dvs. Acesta joacă un rol în întărirea pielii, si in plus poate beneficia de elasticitate și hidratare. Pe măsură ce îmbătrânești, corpul tău produce mai puțin colagen, ducând la pielea uscată și formarea ridurilor. Cu toate acestea, mai multe studii au arătat că peptidele de colagen sau suplimentele care conțin colagen pot ajuta la încetinirea îmbătrânirii pielii prin reducerea ridurilor și a uscăciunii).

- Biotin, o vitamină B care ajută la menținerea sănătății părului.

Includerea acestui supliment în rutina zilnică va adăuga substanțele nutritive cheie necesare pentru a menține părul, pielea și unghiile frumoase!

Mod de utilizare:

- luați una sau două capsule zilnic.

PHARMA-15964-SHN60L
No reviews
Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.