Velform Hair Grow Max - solutie impotriva...

Velform Hair Grow Max - solutie impotriva caderii parului - 200 ml

Velform
Produs in stoc
99,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Velform Hair Grow Max este o solutie impotriva caderii parului cu 22 de ingrediente naturale din 12 tari. Ideal pentru orice tip de par si scalp.

Ingrediente Velform Hair Grow Max:


- apa, denat de alcool, glicerina, propanediol, propilenglicol, olamine piroctone, extracte de: flori de cananga odorata, ulei de seminte de carapa guaianensis, seminte de quinoa chenopodiu, scoarta de kina succirubra, radacina scutellaria baicalensis, ginkgo biloba, fructe de artar cutie, flori de malva sylvestris, scoarta mimosa tenuiflora, radacina panax ginseng, scoarta saponaria de quillaja, Undaria pinnatifida, radacina de Krameria triandra, radacina de Lepidium meyenii, flori de lotus corniculatus, radacina de polipodiu leucotomos, fructe Hylocereus undatus, germeni de soia glicina, germeni de triticum vulgare, radacina de Arctium majus, proteina de soia hidrolizata, arginina, gluconat de calciu, gluconolactona, acetil tirozina, biotina, pantotenat de calciu, citrulina, HCl glucozamina, niacinamida, HCl ornitina, gluconat de zinc, PEG-12 dimeticona, poliecaterniu-11, polisorbat 20, PEG - 40 ulei de ricin hidrogenat, acid lactic, fenoxietanol, clorfenesina, sorbat de potasiu, benzoat de sodiu.

Mod de utilizare:

- aplicati Velform Hair Grow Max masand usor pe scalp, in zonele cu probleme, o data sau de doua ori pe zi, seara si/sau cu 45 de minute inainte de a va spala parul.

Continut: 200ml

PHARMA-15934-HGM200L
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.