Prisma Natural Healthy Hair - sampon pentru un...

Prisma Natural Healthy Hair - sampon pentru un par sanatos - 250 ml PNHS250L

PrimePharma
Produs in stoc
155,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Prisma Natural Healthy Hair este un sampon facut pe baza de Piritiona de Zinc, Ichthammol, Biotina si plante pentru a evita fragilitatea capilara si pentru a reda puterea si vigoarea parului.

Compoziție:

- Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine. Cocamide DEA, Glycerin, Urtica Dioica Extract, Zinc Pyrithione, PEG-7 Glyceryl Cocoate, ichthammol, Hamarneiis Virginiana Leaf Extract, Acwiates Copoiymer, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Biotin, Poiyquaternium-SO. Melaleuca Alternifolia Leaf (Tea Tree}Oii. Sodium Poiynaphthalenesulfonate. Xanthan Gum, Alcohol Denat., Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Magnesium Nitrate, Methyichioroisothiazolinone. Magnesium Chioride. Methylisothiazolinone. Sodium Hydroxyde, Menthol PEG-40 Hydrogenated Castor Oil.

Mod de prezentare:  sticlă de 250ml.

Mod de utilizare: aplicati pe parul umed si masati pana la crearea unui strat de spuma. Se lasa sa actioneze timp de 2 până la 5 minute. Clătiți cu multă apă. In caz de contact cu ochii, clătiti imediat.

PHARMA-15776-PNHS250L
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.