GEL INTIM BARBATI 125ML

GEL INTIM BARBATI 125ML

Dermoxen
Produs in stoc
40,41 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

DermoXEN 4MEN, pentru barbati este produsul nou-nascut al laboratoarelor Ekuberg Pharma, care de ani de zile au fost in fruntea dezvoltarii de produse de curatare, specifice igienei intime.

DermoXEN 4 MEN, pentru barbati, sunt creati cu agenti tensioactivi, foarte bine tolerati de piele, precum si cu un complex de ingrediente active naturale, cu actiune protectoare ridicata impotriva atacului bacterian, care garanteaza o senzatie usoara de prospetime.

In plus, DermoXEN 4 contine fibre prebiotice, care favorizeaza cresterea bacteriilor "benefice" care traiesc pe piele si membranele mucoase masculine, in detrimentul bacteriilor daunatoare sau patogene.

OND-D0MT8VBBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.